Questions
Sanjob
Twitter
Facebook
Instagram
Telegram
...
Sign in
Home
>
مهاجرت
Viewed 43 times 0 Answers
0
ترجمه شرح سرفصل دروس مهندس مواد(کارشناسی و ارشد) کسی از داره؟؟
2021-10-02 13:29:00
Saskatoon
مهاجرت
#کارشناسی و ارشد
0
Votes
0
Answers
43
Views
Similar Question:
#کارشناسی و ارشد
و عرض ادب جسارتا از بین ی کارشناسی و ارشد دانشگاه های سراسری روزانه ایران، کسی هست که تونسته باشه مدرکش و با استفاده از سوابق بیمه آزاد کرده باشه؟ من ۲۱ ماه سابقه بیمه دارم و خواستم باهاش برای اخذ تخفیف توی آزاد سازی مدرک کارشناسیم استفاده کنم، از طرفی اون ۲۱ ماه رو هم میخوام ضمیمه سابقه کاریم داشته باشم خواستم بپرسم تداخلی پیش نمیاد؟ (با استفاده از این روش، مشکلی برای سوابقمون اعم از پاک شدن و یا هر چیز دیگری پیش نمیاد؟) ممنون
2021-09-01 01:09:00
#Canada
[کارشناسی و ارشد]
مهاجرت
0
Votes
0
Answers
45
Views
از خدمتتون من ۵ ماه پیش ریجکت شدم ، رشته که اپلای کرده بودم Global Leadership بود ، ولی کارشناسی و ارشدم در ایران معماری هستش الان از دانشگاه دیگه ای پذیرش رشته مدیریت زنجیره تامین گرفتم ،.. میخواستم بدونم اگر عنوان شغلی که در سابمیت اول نوشتم رو بخوام در سابمیت دوم تغییر بدم سفارت متوجه میشه ؟ بطور کلی سفارت جزییات C.V که در سابمیت اول ارائه دادم رو ، با C.V که در ریسابمیت آپلود میکنم رو مقایسه میکنه یا نه ؟
2021-10-05 02:00:00
#Canada
[کارشناسی و ارشد]
مهاجرت
0
Votes
0
Answers
45
Views
گرامی به فاصله ای که بعد فارغ التحصیلیت درگیر آزاد کردن دانشنامه اصلی( حدودا ۶ ماه ) و خوندن زبان و کارای پذیرش و ویزا میافته بین کارشناسی و ارشد مثلا گپ میگن ایا؟ نهایت یک سال منظورمه بازم این فاصله محسوب میشه ؟ یعنی باید به سفارت بگی چرا گپ افتاده؟ و سابقه کار میخوان؟! ممنون میشم پاسخ بدید
2021-11-15 11:42:00
#Quebec City
[پذیرش و ویزا]
مهاجرت
0
Votes
0
Answers
47
Views
من کارشناسی و ارشد رو بیوشیمی خوندم و میخوام ببینم برای کار پایان نامه بهتر هست روی سرطان و یا رتینوپاتی کار کنم و یا روی نانوپارتیکلها و میکروبی که برای دکتری بتونم راحت تر فاند بگیرم؟
2020-12-08 09:22:01
#Montreal
[رتینوپاتی ]
[نانوپارتیکلها ]
[میکروبی ]
[سرطان ]
[بیوشیمی ]
[ کار پایان نامه]
مهاجرت
0
Votes
0
Answers
44
Views
برای فاصله فارغ التحصیلی بین کارشناسی و ارشد چقدر میتونه موثر باشه تو اپلای کردن؟ چ زمانی قابل قبوله بعد فارغالتحصیلی که بشه اپلای کرد؟برای مثال ارشد رو سال ۹۳ تمام کرده و الان دنبال اپلای یا فاند هسش
2020-12-06 07:22:13
#Montreal
[فارغالتحصیلی ]
[کارشناسی]
[کارشناسی ارشد]
[فاند]
مهاجرت
0
Votes
0
Answers
42
Views
دوستان سند رو میخوام ترجمه کنم برای تای. سندم ترک برگه و صفحه پشتی کلی توضیحات به درد نخور داره. نیاز هست اونها هم ترجمه بشه یا خیر؟
2023-02-10 00:00:00
#Saskatoon
0
Votes
0
Answers
50
Views
بر همگی، در مورد برنامه ی دو سوال دارم: ۱ در مورد سابقه ی کار کانادایی علاوه بر ناک 0,A,B؛ این کار باید عدد خاصی داشته باشه تا مورد قبول باشه یا فقط Job title و شرح وظایف منطبق بر یکی از مشاغل زیر مجموعه ی ناک مزبور باشه کفایت می کنه؟ و اساسا میزان حقوق یک شغل برای این برنامه امتیازی داره؟ ۲ برای استفاده از امتیاز
2021-08-31 05:43:00
#Saskatoon
0
Votes
0
Answers
43
Views
سلام نمرۀ دروس معارف و اینا هم توی GPA نهایی حساب میشه؟
#Saskatoon
0
Votes
0
Answers
44
Views
سلام، وقتتون بخیرممنون میشم اگه منو راهنمایی کنید.من دو تا پذیرش دارم: دکتری مهندسی شیمی از کانادا و دکتری مهندسی مکانیک از استرالیافرصت های کاری برای کدوم یکی بهتره؟
#Saskatoon
0
Votes
0
Answers
53
Views
آیا برای رشته مهندسی مواد و متالورژی، غیر از ناک ۲۱۴۲، نام دیگه ای هست که نیاز به رگولیشن نداشته باشه؟؟
2021-09-26 09:49:00
#Saskatoon
0
Votes
0
Answers
44
Views
و عرض ادب جسارتا از بین ی کارشناسی و ارشد دانشگاه های سراسری روزانه ایران، کسی هست که تونسته باشه مدرکش و با استفاده از سوابق بیمه آزاد کرده باشه؟ من ۲۱ ماه سابقه بیمه دارم و خواستم باهاش برای اخذ تخفیف توی آزاد سازی مدرک کارشناسیم استفاده کنم، از طرفی اون ۲۱ ماه رو هم میخوام ضمیمه سابقه کاریم داشته باشم خواستم بپرسم تداخلی پیش نمیاد؟ (با استفاده از این روش، مشکلی برای سوابقمون اعم از پاک شدن و یا هر چیز دیگری پیش نمیاد؟) ممنون
2021-09-01 01:09:00
#Saskatoon
0
Votes
0
Answers
45
Views
سلام آيا كسي اطلاع داره كه براي تاييد مدارك تحصيلي در سامانه سجاد بايد (اگه هم كارشناسي داريم هم ارشد ) هر دو رو بايد بارگزاري كنيم يا تكي تكي هم ميشه؟ اخه فعلا فقط كارشناسيم اصلش آزاد شده و ارشد مونده...
#Saskatoon
0
Votes
0
Answers
45
Views
دوستان میتونیم برای تایم باز کردن ارشد ایران ثبتنام کنیم از معافیت اون استفاده کنیم بعد هروقت کارا اوکی شد انصراف بدیم؟از لحاظ نظام وظیفه مشکلی پیش نمیاد؟
#Saskatoon
0
Votes
0
Answers
46
Views
Ask a Question
Tags
Category
Montreal